Bananenbrood

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Prak de bananen en meng ze met citroensap totdat ze glad zijn. Meng margarine en oersuiker goed door elkaar en voeg het bananenmengsel toe. Goed roeren.
- Roer de droge ingredienten in een aparte schaal door elkaar. Voeg aan het bananenmengsel toe en roer indien gewenst de dadels en noten erdoor. Het deeg zal erg stijf zijn.
- Doe het in een ingevet broodblik en bak het gedurende 30 tot 45 minuten.
- Om te kijken of het brood gaar is steek je een breinaald in het brood: als die er weer schoon uit komt is het brood gaar.
- Lekker als tussendoortje of bij de thee.

Bananenbrood is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept