Bananenmuffins met witte crisp chocolade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen: 200 graden Celsius/gas stand

5. Chocolade fijnhakken. Bananen in kleine stukjes snijden. In schaal doen en even apart zetten. In een andere schaal de cakemix en de suiker mengen. In een andere schaal de eieren met de kwark vermengen. De cakemix toevoegen en door de kwark spatelen. De bananen en chocolade toevoegen en erdoor roeren. Muffinvormpjes invetten, voor 2/3 deel vullen met beslag. Bakken: ca. 25 minuten tot ze goudbruin zijn. Af laten koelen. Dit recept is van Bianca

Bananenmuffins met witte crisp chocolade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Bananenmuffins met hazelnoten
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananenmuffins
20-30 min -
Bekijk recept
Bananenmuffins Met Pecannoten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bananenmuffins
30-60 min -
Bekijk recept