Verwarm de oven voor op thermostaatstand 7 (210°C). Smeer een taartvorm in met boter en leg het bladerdeeg erin met daarop een vel boterhampapier. Vul de vorm met peulvruchten en laat 15 min. bakken in hete oven. Verwijder het boterhampapier en de peulvruchten. Laat afkoelen. Pers de limoen. Laat de rozijnen 10 min zwellen in een kom lauw water. Laat ze goed uitlekken. Pel twee bananen en snij ze in schijfjes van 1/2 cm dik. Giet er onmiddellijk het limoensap over. Pel en plet de derde banaan. Voeg de suiker, de room en de rozijnen eraan toe. Meng goed en giet de bereiding over het deeg in de bakvorm. Bedek met banaanschijfjes en laat 10 tot 15 min bakken in een hete oven. Bestrooi de taart 5 min voor het einde van de baktijd met vanillesuiker. Wanneer de taart gebakken is, moet de bovenkant goudbruin zijn en lichtjes gekarameliseerd. Laat ze afkoelen op een taartrooster en versier met muntblaadjes. Dien gekoeld op.