Bananentaart met ijs

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Ontdooi het bladerdeeg, bekleed hiermee een springvorm die je hebt ingevet met boter. De rand hoef je niet helemaal tot bovenaan te bekleden.
- Snij de bananen in grote schuine plakken, niet te dun. Verdeel dit over het balderdeeg. Hak de pistachenootjes en strooi dit over de bananen. Giet hier een beetje honing over.
- Klap de zijkanten over de bananen, bekleed de bovenkant met bladerdeeg en bak in ongeveer 20 minuten bij een tempratuur van 220 graden de taart goudbruin.
- Laat de taart even een beetje afkoelen en snij er punten van. Serveer op een bordje met het ijs en de stijfgeslagen slagroom. Dit recept is ook lekker met ander fruit, bijvoorbeeld appel of peer.

Bananentaart met ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Chocolade-bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde bananentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart met sinaasappelmarmelade
60 min - Nagerecht
Bekijk recept