Banketbakkersroom (Creme patissiëre)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de eidooiers met de suiker en de gezeefde bloem glad zonder klontjes. Breng de melk met het vanillestokje aan de kook en laat dit 10 minuten trekken. Neem het vanillestokje uit de melk en voeg deze al roerende bij de eidooiers. Giet alles terug in de pan en laat op zacht vuur in 10 minuten gaar koken. Giet over in een kom en laat afkoelen zonder velvorming, dit kan door te bestrooien met suiker of te bedeppen met boter of af te dekken met beboterd vetvrijpapier.

Banketbakkersroom (Creme patissiëre) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeientaart
0 min
Bekijk recept
Cremeux van kersen
60 min Nagerecht
Bekijk recept
taartje van pruimen, pistache en amandel
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept