Bavarois met mascarpone en pure chocolade

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eiwitten stijf met de helft van de suiker. Klop de eigelen op met de andere helft van de suiker. Warm de amaretto en de koffie op een zacht vuurtje op. Laat de blaadjes gelatine weken in water en voeg ze bij de hete koffie en amaretto. Meng de mascarpone onder het eigeel en meng er daarna de gelatinebereiding onder. Meng er dan de eiwitten onder. Stort alles in een vorm. Laat een nacht rusten. Warm de room op met de chocolade en serveer met de bavarois. Berstrooi met cacaopoeder

Bavarois met mascarpone en pure chocolade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept