Bavarois van fijne vruchten en advocaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De helft van de gelatine tien minuten laten weken in koud water. De gereinigde en gewassen bessen aan de kook brengen met de suiker. De uitgeknepen gelatine toevoegen en roeren tot deze volledig is opgelost. Laten afkoelen. Voor de gele bavarois de rest van de gelatine eveneens 10 minuten laten weken. De eierdooiers loskloppen met de suiker en er de mascarpone doorroeren. De uitgeknepen gelatine oplossen in de licht verwarmde advocaat. Vermengen met de kaasmassa en in een bavaroisvorm gieten. Gedurende 30 minuten laten opstijven in de koelkast. De room ondertussen stijfkloppen en door de rode vruchtenmassa spatelen. Op de advocaat gieten en een nacht in de koelkast zetten.

Bavarois van fijne vruchten en advocaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaatkoffie op z'n hipst
- 10 min-
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept