Beenham gestoofd in witte wijn met olijven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de beenham met wat peper en zout. Verhit de olijfolie en de boter in een braadpan en bak hierin de beenham rondom lichtbruin. Pel de teentjes knoflook en snijd deze in plakjes. Halveer de olijven. Voeg de knoflook bij het vlees en bak deze gedurende 1 minuutje mee. Schenk de wijn er in gedeelten bij en stoof hierna de beenham zachtjes gedurende pakweg 45 minuten. Haal dan het vlees uit de pan en laat het onder aluminiumfolie rusten. Kook vervolgens de saus iets in en roer de olijven erdoor. Snijd tot slot de beenham in plakken en serveer deze met de ingekookte saus. Heerlijk met gekookte krieltjes en sla of broccoli.

Beenham gestoofd in witte wijn met olijven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept