Beschuitbol met roerei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de ovengrill voor. Klop in een kom de eieren los met de koffiemelk en zout en peper naar smaak. Roer de bieslook en basilicum erdoor. Verwarm 3 eetlepels braadboter in een pan tot de grote bellen verdwijnen. Voeg het eimengsel toe en verwarm dit al roerende tot het ei bijna gestold is en mooi glanst. Snijd de beschuitbollen overlangs door, leg ze op de grillplaat en bestrijk ze met braadboter. Schuif de beschuitbollen onder de grill en laat ze in 2-3 minuten goudbruin kleuren. Leg de beschuitbollen op vier borden en schep het roerei erop. Garneer met de repen zalm. Variaties: Roer met de kruiden ook 3 eetlepels geraspte 30+ kaas door de losgeklopte eieren.

Beschuitbol met roerei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Beschuitbol gevuld met ei
15 min
Bekijk recept
Beschuitbolpanini met geitenkaas
10 min
Bekijk recept
Tosti voor de zoetekauw
- 10 min-
Bekijk recept
Warme Beschuitbol Met Kaas-fruitsalade
0-10 min -
Bekijk recept