Breng de abrikozen met 2 dl water en 100 gram suiker aan de kook. Laat de abrikozen dan gedurende 10 minuten zachtjes koken en laat ze in dit vocht afkoelen. Breng vervolgens de appelblokjes, 50 gram suiker, de wijn, de Calvados en het citroensap in 1 dl water aan de kook en laat dit mengsel dan zon 2 minuutjes zachtjes koken. Laat dit eveneens afkoelen. Voeg aan dit mengsel de eieren, de eidooiers en 100 gram suiker toe en meng dit alles goed door elkaar. Klop dit mengsel in een heetwaterbad schuimig tot handwarmte (37º C) en neem het dan uit het heetwaterbad en klop dit vervolgens opnieuw tot het afgekoeld is. Schep de massa in de vormen en plaats deze pakweg 2 uur in de diepvries. Haal hierna de sabayon uit de vormen en leg dit op gekoelde borden. Garneer met de abrikozen, de appelpartjes en de blaadjes munt.
Bevroren appelsabayon met abrikozen is een recept van Jerryke's Cuisine