Biggetje Pangang

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de uien in ringen en bak ze in een wok met wat olie. Haal de uien uit de wok. Snij het varkensvlees in blokjes of reepjes en bak ze met wat boter. Maak 1/2 liter kippenbouillon en voeg bijsamen met de suiker, ketjap, sambal en stroop. Laat even koken en bind met instant roux. Een droge gekookte rijst gaat prima samen met babi pangang. Als sla kiest u een mix van zuurzoet opgelegde, geraspte wortels en Chinese kool. Tip: *Ingredienten als ketjap en sambal klinken misschien wel erg exotisch, maar zijn te koop in een grootwarenhuis of speciaalzaak.
Voorbereiding
stijd: 5 minuten
Voorbereiding
stijd: 8 minuten

Biggetje Pangang is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nummer 98: snelle babi pangang
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met babi pangangsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Biggetje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pepermuntbiggetjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept