Blinde vinken in groentestoverij

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verhit de boter in een stoofpot en kleur de blinde vinken goudbruin aan alle zijden, voeg de gesnipperde sjalotten en blokjes gerookt spek toe en schep om.
- Voeg de diepgevroren broccolimix en de tomatenstukjes toe, kruid met peper en zout en 1,5 el kruidentuiltje.
- Laat afgedekt zachtjes sudderen gedurende 15 minuten, voeg de champignons toe ( indien gewenst snijdt u ze eerst in twee), en laat nog 10 à 15 minuten sudderen, bind indien nodig met wat sausbinder.
- Schep de groentestoverij rond het vlees en serveer met rijst, aardappelen of pasta.

Blinde vinken in groentestoverij is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept