Bloemkoolsoep met muskaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leng het bouillonblokje aan met 25 cl kokend water. Was de platte peterselie. Bak de sjalotjes met een beetje olie aan in een pan. Voeg de roosjes bloemkool toe en de bouillon. Afdekken en 20 minuten laten koken op een zacht vuurtje. Mix de soep en zet ze op een zacht vuurtje. Voeg vier soeplepels light room toe en meng. Rasp de muskaatnoot en voeg hem toe. Verifieer de dikte van de soep en laat die indien nodig nog wat indikken of voeg wat water toe als de soep te dik is. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Giet de soep in een terrine of dien ze op in de pan. Versier met blaadjes platte peterselie. een recept van Paule Neyrat

Bloemkoolsoep met muskaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges met rivierkreeft en sushi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eieren in een pannetje met asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bosvruchten met muskaat en specerijen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Reegebraad met dragon
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met balletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met Gorgonzola
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met blue stilton
15 min Voorgerecht
Bekijk recept