Boerenbruin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneding: Alle ingredienten 10 minuten kneden Voorrijs: 30 a 40 minuten onder een droge doek. Verwerking: Druk het deeg plat en bol het op Laat de deeg bol 10 minuten rusten Maak het deeg langwerpig en leg het in de ingevette bakvorm Narijs: 30 a 40 minuten onder een droge doek Bakken: 25 minuten in een voorverwarmde oven van 195°C

Boerenbruin is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Romige maïssoep met zeevruchten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met fruitspread
5 min -
Bekijk recept
Supersandwich
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikruidenomelet met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige maïssoep met zeevruchten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met fruitspread
5 min -
Bekijk recept
Supersandwich
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikruidenomelet met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept