Boerenpit met speltbloem

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneding: Alle ingredienten 10 minuten kneden Voorrijs: 30 a 40 minuten onder een droge doek. Verwerking: Druk het deeg plat en bol het op Laat de deeg bol 10 minuten rusten Maak het deeg langwerpig en leg het in de ingevette bakvorm Narijs: 30 a 40 minuten onder een droge doek Bakken: 25 minuten in een voorverwarmde oven van 195°C

Boerenpit met speltbloem is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Platbrood met ricotta en vijgen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Chickslovefoods bloemkoolpuree met zalm in pistachekorstje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode crumble
Nagerecht
Bekijk recept

Pittige krakertjes
0 min
Bekijk recept
Boerenpitbrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept