Boeuf Bourguignon

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
(circa 1 uur): Snijd het vlees in grove dobbelstenen van ongeveer 2 cm en bestrooi deze met peper en zout. Bak in een stoofpan met boter op een hoog vuur het vlees aan alle kanten goudbruin (niet te veel tegelijk). Voeg de uien, het spek, de champignons en de knoflook toe en laat een en ander meebakken. Voeg nu de wijn, de bouillon en de vleesjus toe en breng het geheel aan de kook. Laat dit op een matig vuur gedurende zo'n 40 minuten zachtjes gaar worden. Serveer deze boeuf met rijst, pasta of gekookte aardappeltjes...

Boeuf Bourguignon is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept