Borrelhapje met ei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kluts eieren met kerriesaus-poeder en melk. Bak hier in een koekepan met grote bodem omeletten van en laat deze afkoelen. Snijd ham en bieslook heel klein ( ik doe dit altijd met de keukenmachine op een hoge stand.) en meng de roomkaas hierdoor. Smeer deze creme op de omeletten en rol deze strak op. Rol de omeletten in aluminiumfolie en laat nog minstens 2 uur in de koelkast goed koud worden. Voor het serveren als hapje bij de borrel: uit de folie halen en omelet in plakjes van circa 1 1/2 cm dik snijden.

Borrelhapje met ei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Melitzanosalata
20 min Snack
Bekijk recept
Rijsttoast met paprikamousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ktipiti
35 min Snack
Bekijk recept