Borrelhapje van bladerdeeg

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de rookworst aan stukjes en verwijder vervolgens de velletjes. Doe wat overblijft in een kom en prak het fijn. Voeg peper, zout, ui en mayonaise toe en werk alles goed door elkaar tot een smeu?ge massa. Schep bolletjes in eetbare cups en garneer met een simpel blaadje peterselie. Noot: u kunt hier ook een keukenmachine voor gebruiken, u weet wel, de kom met die scherpe, plat liggende messen. De massa wordt er spuitbaar door en het effect is nog mooier.

Borrelhapje van bladerdeeg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Melitzanosalata
20 min Snack
Bekijk recept
Rijsttoast met paprikamousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ktipiti
35 min Snack
Bekijk recept