Brandnetel-kaastaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid eerst het deeg. Doe het meel en zout in een kom. Snij de koude boter in kleine stukjes en knijp die door het meel. Voeg water toe. Meng alles goed tot een samenhangend deeg. Laat het deeg 30 minuten rusten in de ijskast. Olie de bakvorm lichtjes in. Bestrooi deegrol en werkvlak met meel. Rol het deeg uit tot een dunne (ongeveer 3 mm) lap en bekleed de vorm. Prik met een vork gaatjes in de bodem om blaasvorming te voorkomen. Roer de kwark, de gekneusde netels, de eieren, het bieslook en de geraspte kaas door elkaar. Schep de vulling in de taartvorm. Bak de taart in een voorverwarmde oven (180 tot 200°C) in 25 tot 30 min.

Brandnetel-kaastaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Veggie kaas-auberginetosti
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Romige spinaziessoep met brandnetelkaas
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Romige kaasssoep met brandnetelkaas
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Brandnetel-kervelsoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept