Bretonse aardappelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd er kleine dobbelstenen van. Spoel ze nogmaals af en dep ze droog. Verwarm de boter in een pan en bak er de uien en uitgeperst knoflook glazig in. Voeg de bouillon en de stukjes aardappel toe; breng het aan de kook en strooi er zout en peper over. Afgedekt 10 minuten laten stomen en dan de kleine stukjes paprika erbij doen. Weer de deksel op de pan doen; nog 15 minuten laten stoven en goed omroeren. Schep met een schuimspaan de aardappelen en paprikastukjes uit de bouillon. Heet severen.

Bretonse aardappelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Mojitotaart
2 uur-
Bekijk recept
Kiwi-lime pie
45 min-
Bekijk recept
Marsepeinkusjes
20 min Snack
Bekijk recept