Broccolisalade

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Snijd de stelen in stukjes. Kook de groente in weinig water in een paar minuten net gaar. Snijd de olijven in plakjes. Maak een dressing van de olie met de azijn en peper en zout. Laat de broccoli uitlekken. Schep de dressing en de olijven door de nog warme groente en laat dit afkoelen. Strooi de pijnboompitten er over. per persoon : 130 Kcal

Broccolisalade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolisalade met warme vinaigrette
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolisalade met warme vinaigrette
20 min Bijgerecht
Bekijk recept