Bourgondische Zeetong

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de ui en snij ze in zeer dunne ringen. Stoof deze 5 minuten in 30 gram boter. Maak de champignons schoon. Snij ze in plakjes en sauteer deze in 30 gram boter.
- Maak van 20 gram van de boter en de bloem door kneden een beurre mani?. Gebruik 20 gram van de boter om een ovenvaste schaal te beboteren. Zet de oven op 170 graden C. Bedek de bodem van de schaal met de uiringen. Leg daarop de tongfilets, omring deze met de champignons, geef er zout en peper over.
- Schenk er de wijn over en schuif de schaal 15 minuten in de oven. Leg de filets op een voorverwarmde dienschaal. Houd ze warm. Reduceer het vocht tot 2/

3. Klop de beurre mani? erdoor en de rest van de boter en schenk de saus over de filets.

Bourgondische Zeetong is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zeetong met kurkuma en slaatje van tomaten, peterselie, koriander en nootjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florida Zeetong
0 min
Bekijk recept
Duo van zeetong en nieroogkreeftjes met groententa
0 min
Bekijk recept
Gegrilde Zeetong Met Gestoofte Groenten En Saffraan Risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken visfilet met krokante kropsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourgondische roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept