Bruine pistolets

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneding: - Meng de 2 bloemsoorten en kneed alle ingredi?nten samen 20 minuten zeer krachtig. Voorrijs: - 30 à 40 minuten laten rusten onder een droge doek. Verwerking: - Verdeel het deeg in deegstukjes van ongeveer 50 g en bol ze op.
- Leg de broodjes op een bakplaat of op de ingevette soezenplaat. Narijs: - Laat nog 30 à 40 minuten rijzen onder een droge doek.
- Verstuif wat water over de deegbolletjes. Bakken: - Laat 15 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 230 °C.
- Verstuif opnieuw wat water over de halfgebakken pistolets en bak ze nog 5 minuten verder tot ze knapperig zijn.

Bruine pistolets is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kipbroodjes met maïs
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse gehaktballetjes met paprika en brood
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesoep met pizzabroodjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van visgehakt en kokos
30 min Bijgerecht
Bekijk recept