Bruschetta met roerei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd het stokbrood in schuine sneetjes. Leg de sneetjes naast elkaar op een ovenrooster en rooster ze onder de hete grill lichtbruin. Pel de teentjes knoflook en pers ze boven de olie uit. Bestrijk de sneetjes brood ermee. Klop intussen de eieren met de slagroom los. Smelt de boter in een koekenpan met anti aanbaklaag en laat het eimengsel al roerend stollen. Schep de tomaatstukjes erdoor en breng alles op smaak met peper en zout. Verdeel het eimengsel over de sneetjes brood en garneer met bieslook

Bruschetta met roerei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept