Bruschetta met verse geitenkaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij het stokbrood in sneetjes van 1,5 cm en gril ze.
- Wrijf elk sneetje in met het knoflookteentje.
- Meng de geitenkaas met de mascarpone,kruid met zout en peper.
- Besmeer elk sneetje brood met de kaas,versier met een stukje gekonfijte tomaat,een olijf en een blaadje basilicum. tip: - Je kan deze toastjes ook afwerken met een ansjovisje.

Bruschetta met verse geitenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept