Bruschetta van gegrilde groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de zaadlijsten uit de paprika en snij ze in reepjes. Halveer de courgette en snijd ze in de lengte in reepjes. Snijd de tomaten in dikke plakken Snijd het brood in 8 plakken, en halveer de knoflook. Verwarm de grill voor op de hoogste stand en bekleed het rooster met aluminiumfolie. Doe alle groenten in een kom. Klop 2 eetl van de olie ,de mosterd en zwarte peper door elkaar ,schenk over de groenten en meng het voorzichtig door elkaar. Spreid de groenten in een laag over het bekleedde grilrooster en gril 3-4 min aan elke kant, tot ze lichtbruin zijn. Zet terzijde en houd het warm. Rooster de sneden brood aan beide kanten onder de grill en bestrijk terwijl ze nog warm zijn aan een kant met de gehalveerde knoflook. Verdeel de groenten over de knoflook kant,verdeel de olijven erover en besprenkel met de resterende olie. Garneer met verse basilicum.

Bruschetta van gegrilde groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept