Brusselse bruschetta

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de ciabatta in stukken. Wrijf één zijde van elk stuk in met een in olijfolie gedrenkte doek en leg vervolgens onder de grill. Wrijf in met een beetje pesto. Besmeer vervolgens met mascarpone. Bestrooi rijkelijk met peper en een beetje zout. Leg er enkele radijsschijfjes op en werk af met een plukje tuinkers. Dien heel koel op. Tip: Je kunt de ciabatta vooraf roosteren, maar besmeer de toasts pas op het laatste moment, anders worden ze zacht. Dit gerecht moet heel koel worden geserveerd. Haal de mascarpone en de pesto dus pas op het laatste moment uit de koelkast.

Brusselse bruschetta is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept

Brusselse wafels met rood fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept