Brusselse Wafels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
swijze: Zeef de bloem in een kom en voeg hier de eieren, het zout en de vanillesuiker aan toe. Verwarm de melk tot 40 graden en voeg de boter toe. Laat deze langzaam smelten in de melk en los dan de gist erin op. Giet dit melk/botermengsel bij de bloem en roer alles goed door elkaar. Laat het beslag rustig rijzen (ong. 45 min.) totdat het in volume 50% vermeerderd is. Nu kunt U bakken. Na het bakken de wafels direct opdienen, royaal bestrooien met poedersuiker.

Brusselse Wafels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Brusselse wafels met rood fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept