Bulgaarse Stoofschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het vlees, de mergpijp, de gesnipperde uien en paprika's, de ontvelde en in schijven gesneden tomaten, de soepgroente en het fijngewreven teentje knoflook in de natgemaakte Römertopf. Bak de rijst in de boter in een pan lichtjes aan, voeg de bouillon toe, laat alles 5 minuten koken en spreid de massa over het vlees-groentemengsel uit. Giet de yoghurt erover en bestrooi het geheel met peper en zout. Leg de deksel op de schotel, plaats hem in een koude oven, stel de oven op 220°C in en laat het gerecht in ca 2 uur gaar smoren. Verwijder voor het opdienen de mergpijp en breng de schotel zonodig op smaak.

Bulgaarse Stoofschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Paastaart met yoghurt
2 min Nagerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJskoude courgettevelouté met yoghurt en munt
20 min Voorgerecht
Bekijk recept