Bisschopscake

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Splits de eieren en roer de dooiers met de suiker, vanillesuiker en zout romig en wit schuimend. Zeef het bakmeel erboven en schep het erdoor. Snipper de sukade, hak de amandelen en laat de pistachenootjes heel. Snijd de dadels in stukjes, was eventueel de rozijnen en voeg alle genoemde ingredienten samen met een klein beetje bloem door het deeg. Klop de eiwitten stijf en spatel deze door het deeg. Beboter een cakevorm en bestuif deze me bloem. Schep het beslag in de vorm. Zet de cakevorm in een voorverwarmde oven van 175°C. Bak de cake in 60 - 75 minuten gaar. De cake is gaar als deze van de randen van de vorm loslaat. Bestuif de cake met poedersuiker.

Bisschopscake is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker