Black Well-varkensribbetje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkensribbetjes van 150 gr. per persoon. Ongeveer 1/4 u. in een lage pot laten bakken, er op letten dat ze goed gaar zijn. Hou ze warm op een schotel, terwijI de saus bereid wordt. Doe in de boter van het baksel een gehakte sjalot en een klein doosje tomatenpuree. Wat vleesnat of bouillon bijvoegen en 5 min. laten trekken. Van het vuur nemen en 2 lepels pikkels van goede kwaliteit aan toe voegen, alsmede een snuifje suiker. Wordt opgediend met Macaireappelen. Laat de aardappelen met de schil braden. Pel ze en plet ze met boter, peper, zout, muskaatnoot en gehakte peterselie. Effen maken in een ovenschotel en met geraspte kaas bedekken. In hete oven laten bruinen.

Black Well-varkensribbetje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Black eye pesi moksi alesi met gestoofde kip en kouseband sopropo salade
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Black bean-tofu met Chinese rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept