Bleekselderij met boursin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder uiteinden van de bleekselderij en was de stelen. Snijd ze in stukken van ong. 5 cm. en vul de holle kant met Boursin.

Bleekselderij met boursin is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept