Romige Pestosaus :

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de wijn in het steelpannetje tot het kookpunt en laat enige minuten inkoken. Doe de room erbij en laat dit weer enige minuten inkoken, totdat er een licht gebonden saus ontstaat. Roer de pesto, de tomatenpuree en de italiaanse kruiden erbij en warm alles nog even goed door. Breng, indien nodig, verder op smaak met versgemalen peper.

Romige Pestosaus : is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept