Romige veldslasoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de veldsla. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de veldsla en de aardappelstukjes enkele minuten. Doe er 1 liter water bij en het bouillonblokje. Laat de soep in 30 minuten gaar koken. Mix ze fijn en breng ze op smaak met zout en peper. Verwarm de soep opnieuw. Snij de kaas in kleine dobbelsteentjes. Doe de soep in een terrine en garneer ze met de blokjes kaas.

Romige veldslasoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Veldslasoep
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept