Romanesco met noten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Hak de walnoten fijn met de keukenmachine. Verkruimel het brood zonder de korstjes.
- Kook de Romanesco-roosjes kort in kokend water met zout beetgaar en laat ze uitlekken. Laat het broodkruim en de noten in de wok licht kleuren en schep het in een kom. Verhit de wok, laat de boter uitbruisen en roerbak de Romanesco-roosjes kort. Bestrooi ze met het notenmengsel en de peterselie.
- Schep de kool in een schaal en voeg nog wat notenmuskaat toe.
- Serveer het met aardappelrösti en rul gebraden gehakt.

Romanesco met noten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Romanesco met mayonaise en broodcrumble
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kreeft met anijssaus en gegrilde romanesco-salade
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept
Vleesbrood-burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept