Romige champignonsoep

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eieren in 8 minuten hardkoken. Eieren pellen en fijnhakken. In boter champignons 5 minuten zachtjes bakken. 1/3 deel van champignons uit pan nemenen achterhouden voor garnering. Sjalotjes met rest van champignons 2 minuten meebakken. Bouillon toevoegen en soep 15 minuten zachtjes laten koken. Soep pureren, weer aan de kookbrengen en Room Culinair en sherry erdoor roeren. Soep opsmaak brengen met zout en peper, in borden scheppen en bestrooien met fijngehakt ei, achtergehouden champignons en bieslook.

Romige champignonsoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept