Geroosterde kebabs

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en fijn raspen. Peterselie en munt heel fijn hakken. Tivall mix in kom doen. Knoflook pellen en 1 teen boven Tivall uitpersen. Ui, peterselie, munt, 3 eetlepels olijfolie en shoarmakruiden erdoor mengen. Tivall mix in 6 porties verdelen en tot langwerpige worstjes van ca. 10 cm lang vormen. Worstjes ca. 30 minuten in koelkast leggen, zodat smaak zich kan ontwikkelen. Andere teen knoflook boven yoghurt uitpersen en erdoor roeren. Knoflooksaus op smaak brengen met zout en peper.
  • 2 Grillpan verwarmen tot gloeiend heet. Worstjes rondom bestrijken met rest van olie en in grillpan in ca. 6 minuten rondom bruin en gaar roosteren. Tomaten wassen en halveren en met snijvlak in grillpan leggen. Tomaten ca. 2 minuten roosteren. Worstjes en tomaten op vier borden leggen. Wat knoflooksaus ernaast scheppen en rest van saus erbij geven. Serveren met rijst.

Geroosterde kebabs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minikebabs
15 min Snack
Bekijk recept
Turkse kebabs van lamsgehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskebab met komkommer-muntsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept