Tortelloni met basilicumolie

4
15 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan met kokend water tomaatjes even onderdompelen. Velletje lostrekken tot kruintje en los eraan laten hangen. Basilicumblaadjes van steeltjes halen. In pan met kokend water basilicumblaadjes 20 seconden zachtjes koken. Boven kopje basilicumblaadjes (4 achterhouden voor garnering) door zeef wrijven. Olie aan puree toevoegen en goed door elkaar roeren. In pan met water tortelloni in ca. 4 minuten beetgaar koken en afgieten. Tortelloni, tomaatje en blaadje basilicum aan prikker rijgen. Olie erover sprenkelen.

Tortelloni met basilicumolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met tortelloni en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept