Romige visschotel

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi spinazie (in magnetron) volgens gebruiksaanwijzing. Verwarm ondertussen oven voor op 225 °C of gasovenstand
  • 5
  • 2 Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan en fruit ui ca. 3 min. Voeg MonChou toe en verhit. Roer kaas en mosterd erdoor.
  • 3 Spoel vis af en dep droog. Leg de vis in de ovenschaal en breng op smaak met zout en peper. Schenk de kaassaus erover en verdeel de spinazie erover.
  • 4 Maak de puree klaar volgens de gebruiksaanwijzing. Schep de puree boven op spinazie. Bak in 20 min. in het midden van de oven tot vis gaar is en schotel lichtbruin.

Romige visschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept