Provençaalse boerenomelet

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In grote koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten. Aardappels toevoegen en al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Roerbakgroenten toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. In kom eieren loskloppen met melk, zout en peper. Eimengsel bij aardappel-groentemengsel schenken. Ei op matig vuur in ca. 20 minuten laten stollen. Appel wassen, in vieren snijden, klokhuis verwijderen en in plakjes snijden. Appel mengen met veldsla en dressing. Omelet serveren met salade.

Provençaalse boerenomelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Overblijf omelet
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse boerenomelet
15 min-
Bekijk recept
Franse boerenomelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept