Wrap met avocado-tomatensalsa

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Avocado's schillen, ontpitten en vruchtvlees in blokjes snijden. Tomaten schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten. Hierin kipblokjes in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Helft van seasoning mix erover strooien en 1 eetlepel water toevoegen. Geheel goed doorroeren en ca. 2 minuten bakken. Intussen in schaaltje avocadoblokjes, tomatenblokjes en rest van seasoning mix door elkaar mengen. Wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Wraps vullen met kipblokjes en avocado-tomatensalsa. Kaas erover strooien en wraps oprollen. Lekker met groene salade met vinaigrette.

Wrap met avocado-tomatensalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept