Spinazie-mosterdstamppot met slavinken

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. In pan met weinig water en zout aardappels afgedekt in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen knoflook en sjalotjes pellen en snipperen. In koekenpan boter verhitten. Slavinken op matig vuur in ca. 15 minuten rondom bruin en gaar bakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. In achtergebleven bakvet knoflook en sjalotjes ca. 1 minuut zachtjes bakken. Afblussen met 1 dl water. Handvol spinazie achterhouden, rest in gedeelten in wok in 3-4 minuten roerbakken tot groente is geslonken. Aardappels afgieten, deel van kookvocht opvangen. Aardappels in pan met zure room en mosterd tot puree stampen. Spinaziemengsel en achtergehouden rauwe spinazie door aardappelpuree mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Slavinken boven op stamppot leggen. Jus in kuiltje schenken.

Spinazie-mosterdstamppot met slavinken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slavinken met bietjes, prei en krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept