Snelle hachee met rodekool

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan kool, appel en 2 tl hacheekruiden in weinig water afgedekt ca. 10 min zachtjes koken. In wok of braadpan olie verhitten en runderreepjes 2 min. roerbakken. Sjalot toevoegen en 2 min. meebakken. Wijn en rest van hacheekruiden toevoegen, gerecht nog 3 min verwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing met kokend water bereiden. Rodekool en hachee met allesbinder licht binden en nog 1 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met peper en eventueel zout. Puree over vier borden verdelen, kool en hachee ernaast scheppen.

Snelle hachee met rodekool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept