1 Oven voorverwarmen op 175 °C. In koekenpan ui in olie fruiten. Courgette toevoegen en ca. 5 min. op matig vuur meebakken, regelmatig omscheppen. In schaal eieren loskloppen met worcestershiresaus en peterselie. Gehakt, courgette en broodkruim erdoor mengen. Pittig op smaak brengen met peper en 2 tl zout. Bakplaat invetten. Op bakplaat met natte handen bolle staaf van gehaktmassa vormen. Plakjes bacon kruislings over gehakt leggen. Gehaktbrood in midden van oven in ca. 1 uur en 15 min. gaarbraden. Intussen mayonaise mengen met mosterd en bosuitjes en op smaak brengen met zout en peper. Gehaktbrood warm of koud in plakken snijden en serveren met mosterdmayonaise.
Gehaktbrood met mosterdmayonaise is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Volkorensandwich met gerookte kip, mosterdmayonaise en spek