Koolvis op roergebakken hutspot

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. In hoge pan aardappels in 15 min. gaarkoken. Koolvis in hittebestendige zeef of vergiet leggen en deze in pan aardappels hangen (ruim boven het water). Vis zo in 10 min. gaarstomen. Intussen olie in wok verhitten. Hutspotgroenten 5 min. roerbakken. Vuur laag draaien, mosterd erdoor roeren en groenten nog 15 min. zachtjes bakken. Vissaus volgens gebruiksaanwijzing met water bereiden. Aardappels, groenten en vis over vier borden verdelen. Saus over vis schenken.

Koolvis op roergebakken hutspot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept