Roodbaarsfilet met romige wijnsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stronkjes in stukjes snijden en in 8 min. beetgaar koken. Vis bestrooien met bloem, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en vis in 8 min. aan beide zijden bakken, voorzichtig keren. Intussen krieltjes in 4 min. gaarkoken. Crème fraîche met wijn in steelpannetje 1 min. koken, op smaak brengen met zout en peper. Kappertjes door wijnsaus roeren. Vis serveren met wijnsaus, broccoli en krieltjes.

Roodbaarsfilet met romige wijnsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept