Roodbaarsfilet met groenteschotel

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C. Krieltjes schoonborstelen. Krieltjes en groente 6 min. blancheren en goed laten uitlekken. Boursin met wijn losroeren. Groenten, krieltjes, roomkaasmengsel en zout en peper naar smaak in ovenschaal door elkaar scheppen. Schotel in midden van oven in 20 min. gaar laten worden. In koekenpan boter verhitten. Vis bestrooien met zout, peper en bloem en in ca. 5 min. bruinbakken. Serveren met groenteschotel.

Roodbaarsfilet met groenteschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept