Romige aardappelgehaktschotel

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een braadpan en bak het gehakt met peper en zout in 2 min. rul. Snijd de tomaat in stukjes. Leg het gehakt in de ovenschaal en bak in het achtergebleven bakvet de prei 2 min.
  • 2 Verdeel de aardappel, prei en tomaat over het gehakt. Roer de koksroom met peper en zout en schenk over de schotel. Bestrooi de schotel met de kaas. Laat in het midden van oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin worden.

Romige aardappelgehaktschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige aardappelgehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelgehaktschotel met spekkorst
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept