Bami met ham, ei en satésaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren in 8 min. hardkoken en onder stromend koud water afspoelen. Intussen mie 2 min. voorkoken, afspoelen en in vergiet laten uitlekken. Tomaat uit bamipakket in partjes snijden. Peper fijnsnijden, naar wens zaadjes verwijderen (= minder pikant). Eieren pellen en in partjes snijden. Satésaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten en groenten (behalve tomaat) al omscheppend in ca. 5 min beetgaar bakken. Mie en ham erdoor scheppen en nog 3 min. meebakken, tot gerecht goed warm is. Op smaak brengen met ketjap, zout en peper. Bami op schaal scheppen en garneren met partjes ei, tomaat en atjar tjampoer. Satésaus apart erbij serveren.

Bami met ham, ei en satésaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische nasi met satésaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochettes met satésaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met spek en satésaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampibrochette met satésaus
35 min Snack
Bekijk recept

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept