Kipfiletpakketjes met cherrytomaten en spitskool

4
35 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom kipfilet mengen met zout en peper, basilicumolie en knoflook. Kip 15 min. laten staan. Helft van basilicum in fijne reepjes snijden en met zout en peper door tomaten scheppen. Van folie 4 grote vellen scheuren, dubbelvouwen en randen 2-3 keer omslaan en aandrukken, zodat envelop ontstaat. Spitskool en basilicumtomaten erover verdelen. Kipfilet op groenten leggen, opening goed dichtvouwen. Pakketjes tot gebruik in koelkast bewaren.
  • 2 Oven op 175 °C voorverwarmen. Pakketjes op bakplaat leggen en in midden van oven schuiven. Kip in ca. 20 min. gaar laten worden. Pakketjes op vier borden leggen en openen door aan beide zijkanten tegelijk te trekken. Pakketje scheurt in midden open en inhoud glijdt gemakkelijk op bord. Gerecht bestrooien met rest van basilicum, blaadjes grofgescheurd. Lekker met couscous of rijst.

Kipfiletpakketjes met cherrytomaten en spitskool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipfiletpakketjes met camembert en aardappelgratin
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfiletpakketjes
30-60 min -
Bekijk recept
Kipfiletpakketjes
30-60 min -
Bekijk recept
Kipfiletpakketjes
30-60 min -
Bekijk recept